Koppels

TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS

tantra massage koppel"Dit was onze eerste tantra-ervaring. We voelden ons beiden meteen heel erg op ons gemak door de warme, relaxte ontvangst. Het was voor ons allebei liefdevol genieten, dicht bij elkaar, van begin tot einde en nog ver erna. De uitgebreide massage en het daarna nog samen met en van elkaar kunnen nagenieten heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. We komen absoluut terug!"

G & AWat is er nóg heerlijker dan een massage krijgen? SAMEN met je liefste een massage ontvangen! Dicht naast je partner intens genieten van een zalige massage, elkaar zien, horen en voelen genieten ... Of net omgekeerd: elk individueel de massage beleven in aparte kamers en zo nóg dieper in de ervaring gaan, om vervolgens weer samen te komen en te delen. Dat kan ook een verdieping en verrijking van jullie relatie betekenen.


Geef bij reservering aan of je dit samen of in aparte kamers wil beleven.


Vóór aanvang hebben we steeds een verkennend gesprek, waarin jullie verlangens en vooral jullie grenzen gedetailleerd worden besproken, zodat je nóg makkelijker in ontspanning en overgave komt.

Aangezien bij een eerste bezoek het intake-gesprek wel eens wat langer kan duren, raden we aan de eerste maal een sessie van minstens 2,5 uur te nemen.


We geven jullie ook na de massage een half uur extra tijd om verder van elkaar te genieten in onze sfeervolle kamer. De ondergane massage, de sensuele muziek en jullie ingeoliede lichamen garanderen zo een uniek intiem moment.

Een boost voor jullie relatie en liefdesleven!OPMERKINGEN


  • Onze koppelmassages worden uitsluitend gegeven door een mannelijke en een vrouwelijke tantrika.


  • Bij het intakegesprek hanteren wij een formulier dat we samen overlopen en ondertekenen. We zouden jullie wel willen vragen om het via deze link vooraf al even samen door te nemen. Vooraf invullen hoeft niet.


  • Je relatie verdiepen kan ook in een traject relatiebegeleiding onder de vorm van een reeks massagesessies. Dankzij dit traject verrijk je je seksuele relatie en ervaar je een diepere intimiteit. Je krijgt massagetechnieken aangeleerd en oefent rond connectie, veiligheid, vertrouwen. Daarnaast leer je ook grenzen aangeven en verlangens uitdrukken.


FORMULES & PRIJZEN (vanaf 15/09/2022)


Sessie van 2 uur = € 210

Sessie van 2,5 uur = € 280

Sessie van 3 uur = € 350


De prijzen gelden voor de volledige sessie per koppel (niet per persoon).


Wat is allemaal inbegrepen in de sessie?


  • voorgesprek, intake
  • contactmoment/meditatie
  • massage
  • 30 minuten privétijd na de massage (integreren, nagenieten...)
  • douchen vóór en na.Om uw sessie te boeken, kan u op de contactpagina de online agenda raadplegen. Zoek een moment waarop zowel Devi als een dame beschikbaar staan. Gelieve vervolgens telefonisch contact te nemen.


ENKELE ERVARINGEN van KOPPELS


* Beste Devi en Anna. Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor de aangename avond die we mochten beleven. Het heeft onze zin op ruimdenkendheid enkel nog aangewakkerd, dankzij jullie professionele aanpak. We plannen reeds een volgende datum, dat zegt genoeg!

C & F, mei 2019


* We hebben enorm genoten van een supermassage bij Tantrananda. Echt mooi hoe respectvol en veilig één en ander verliep. Een aanrader en een heerlijke ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar.

C & J


* Voor ons was dit iets helemaal nieuw, een wereld die we niet kenden. Bij aankomst werden we warm ontvangen door de lieve gastheer en gastvrouw. We werden direct op ons gemak gesteld en kregen een goeie uitleg over tantramassage door Devi terwijl de dame ons een drankje kwam brengen. We hebben gekozen voor de sensuele massage en het was super.

Devi, je hebt mijn vrouw een fantastische verjaardag bezorgd met uw ervaren handen! Ikzelf heb ook ontzettend genoten van de even ervaren handen van de masseuse!

Het zalige gevoel dat jullie ons bezorgden tijdens de massage is onbeschrijfelijk, je moet het echt meegemaakt hebben, het was echt super!!!

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut, heel ons lichaam werd zalig geprikkeld. Jullie geven de massage met veel liefde en warmte, het komt recht uit jullie hart. Jullie zijn gepassioneerde masseurs en heel lieve mensen! De accommodatie is ook heel gezellig en heel proper.

Wij hebben ons stekje gevonden voor een deugddoende super massage en kijken al uit naar ons volgende bezoek bij jullie!

Lieve groetjes, H&S uit W-Vl


* Het was best spannend afwachten nadat we onze eerste sensuele koppelmassage reserveerden. Na de aangename ontvangst en een gesprek waar alles rustig overlopen werd, konden we een warme douche nemen en voelden ons dan helemaal klaar voor de massage. Deze werd een ongelofelijke ervaring waar we nog met glunderde oogjes over spreken met elkaar. Het was respectvol, ontspannen, prikkelend en sensueel. Gewoon zalig met een veel betekende ‘wauw’ van ons beiden achteraf.

Bedankt, deze superervaring was de lange rit uit het antwerpse meer dan waard.

M&G


* Dit was onze eerste tantra ervaring. We voelden ons beiden meteen heel erg op ons gemak door de warme, relaxte ontvangst. Het was voor ons allebei liefdevol genieten, dichtbij elkaar, van het begin tot het einde en nog ver erna. Het totaalplaatje van een uitgebreide massage door dit masseurs-koppel en daarna nog samen met en van elkaar kunnen nagenieten heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. We komen absoluut terug!

G&A


* Gewoon Zalig!!! Wij zijn als koppel al enkele keren bij Tantrananda langs geweest voor een Sensuele massage en keer op keer is het genieten van hoe hun handen liefdevol masseren met veel vakkennis in een sfeervolle warme ruimte. Ze hebben beiden passie voor hun werk.

Wij hebben al vele ervaringen met deze massage en voor ons zijn zij de top !!!

wij komen alvast terug ,

Veel knuffels van ons beiden, M&T


*Dag,

We waren heel benieuwd naar deze ervaring en dit is voor ons heel goed meegevallen. Jullie zijn heel aangename mensen die dit met hart en ziel doen. We waren op ons gemak, in een heel mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten D&E


* We hadden er samen lang over gesproken, of we dit nu wel zouden doen. Uiteindelijk werd de nieuwsgierigheid te groot, en afgaand op de professioneel ogende presentatie op hun website durfden we uiteindelijk te bellen voor een afspraak.

Men weet je van bij binnenkomst direct op je gemak te stellen. Eenmaal in de super chique en sensuele kamer kregen we ook nog een erg grondige en geruststellende uitleg over de massage en over tantra: alles gebeurt in overleg en in totaal respect! Dit was net wat mijn vrouw wilde horen. De massage zelf:... wat kunnen we daarover zeggen, behalve dat het zalig ontspannend was, was het tegelijk net zo goed prikkelend, spannend, subtiel... We gloeien nog na van genot terwijl ik dit schrijf...

Dank je, jullie zijn een ontdekking! om te herontdekken :-)

S&T