Ervaringen

Ervaringen van ons cliënteel

ERVARINGEN bij een VROUWELIJKE TANTRIKA: klik hier om naar beneden te scrollen

ERVARINGEN bij DEVI


* Bijzonder, zo voelt het. De reis die ik jaren geleden ben gestart en nu mag verder zetten bij Devi.

Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ben terecht gekomen. Het lijkt er ook op dat ik hier naartoe ben geleid om in veiligheid, een diepe wond verder te mogen helen.

Na een scheiding wilde ik niet in zomaar eender welke relatie terecht komen, omwille van nood aan intimiteit. Ik wilde ook beter grenzen leren aangeven en mijn lichaam beter leren kennen. Zo kwam ik bij tantra terecht. Nadat ik best wel wat positieve recensies had gelezen over Tantrananda en de website had bekeken leek het mij helemaal oké om een afspraak te maken.

De eerste sessies waren heerlijk, mijn lichaam en ziel werden gevoed. Zoveel liefdevolle aandacht had ik nog nooit gekregen. De grens die ik aangaf, werd door Devi zorgvuldig gerespecteerd maar ook besproken in de volgende sessie. Ik voelde mij zo veilig dat ik echt in overgave durfde gaan, wat ik niet zo snel had verwacht. Bevrijdend!

Ik vermoed dat, door gelijkwaardigheid in de kwetsbaarheid van het naakt zijn, de puurheid hiervan maar ook zeker door het zeer intuïtieve voelen van Devi, er een diepe pijn werd aangeraakt. Onverwacht eigenlijk, kwam er heel veel emotie los. Op dat moment voelde ik dat Devi er echt was vanuit verbinding en dat is voor mij onbetaalbaar. Deze wond dient zich nu aan, vraagt aandacht en durft zich hier te laten zien… Dus deze weg wordt verder gezet. Waarnaartoe het zal leiden dat weet ik niet, maar dat ik me veilig voelom hierin te springen, zeer zeker wel! Dus dankbaar!"

Leen/counseller


* Een droom van mijn man was me een tantrische massage cadeau te doen voor mijn verjaardag. Hoewel ik vaker massages neem, voelde ik me niet echt klaar om dit type massage te ervaren. Om me wat vertrouwen te geven stelde hij voor te beginnen bij een lomi-lomi massage.
Via deze toch sensuele massage konden we alzo kennismaken met Devi.
Hierdoor zijn we dan ook in volle vertrouwen kunnen overgaan naar de tantra, kon ik me helemaal ontspannen en me helemaal overgeven aan deze ervaring van puur respect en liefde.

Marie et Pascal


* Dankjewel voor de zalige massage van deze ochtend. Dankjewel voor de veilige bedding. Dat veilige gevoel had ik nodig na gisteren. Door dit te ervaren heb ik me volledig kunnen overgeven in het moment en ben ik volledig in mijn lichaam kunnen zakken. Jouw aanraking is zalig om te ervaren!

Conny


* De sessie was zalig en enorm ontspannend. Devi stelde me op mijn gemak en kon me volledig laten opgaan in het gebeuren. Mijn lichaam reageerde wonderlijk en mijn geest was bij hem. Aan te raden. Denis


* We experienced a Tantra massage from Devi for a female while my male friend watched. We were extremely nervous and excited at the same time, but from the first moment Devi helped us relax and discussed openly the aims and expectations and gave us the opportunity to clearly state our boundaries in a respectful manner.

The massage itself was amazing! The room was a perfect setting, the complete right atmosphere. Devi took his time, making me feel comfortable and secure with the situation while my friend watched. As the massage became more intimate I did not feel uncomfortable for a moment and really managed to let go which allowed me to go emotionally and physically to a new level...

When the time was right my friend joined in with the massage. Devi was fully open for this to happen and even providing guidance on how to keep the flow.

During the 2 hour experience we had an amazing time and at no moment did we feel uncomfortable, this was only possible due to Devi's professional approach and openness. 

As the massage ended the flow continued until we had managed to calm down in a very relaxing manner. We would fully recommend this to any couple to experience and let themselves over to the very capable hands of Devi. We cannot wait to go back to experience it again!

C & J


* Net thuis van een heerlijke verwenavond... Helemaal relax, van kop tot teen. Zalig genoten in een veilige en zeer respectvolle sfeer... 
Graag tot een volgende keer. 
Lieve


* Dag Devi. Bedankt voor de heerlijke namiddag die ik gisteren bij jou beleefde. Het gaf me een intens warm sensueel gevoel. Ik kijk uit naar de volgende keer. Liefs, Ann


* Ik had nooit gedacht me zo snel te kunnen overgeven in de massage. Tederheid, sensualiteit en versmelting vatten deze 2 uren perfect samen... Ik heb heel intens genoten en de ervaring blijft voor altijd in m'n geheugen gegrift. Deze intensiteit deed me gewoon alles vergeten. Voor een allereerste massage heb ik toch totale overgave ervaren en een heel diep genot ;-)

Céline


* Een tantra-massage bij Devi is echt een unieke en uitzonderlijke ervaring. Als man door een man gemasseerd worden heeft veel voordelen, zeker in Tantra. De mannelijke aanraking, die krachtiger is, maar vooral de kennis van het lichaam van een man zijn twee van deze voordelen. 

De energie werd continu geactiveerd tijdens de massage en tot een climax geleid door de handen van een meester! Devi heeft zelf een overvloedige energie gedurende de hele sessie. Uniek! Nogmaals bedankt Devi. Een pure gelukservaring...

Marc 


* Duizendmaal dank om u te ontfermen over mijn geliefde vrouw, op de manier dat je dat hebt gedaan. Ze droomde ervan zich over te kunnen geven in dit type van massage door een man maar had ook tegelijk veel schrik. U kon haar helemaal in vertrouwen brengen en haar de tederheid bieden waar ze zó van houdt! Ze houdt altijd al van aangeraakt worden en kon enkel smelten onder je handen. Ze kent haar lichaam door en door maar toch werd ze verrast, en sindsdien is ze niet meer van haar wolkje gekomen ;-)

J&C


* Ik vond de massage geweldig en kon me na enkele minuten reeds volledig ontspannen en overgeven. Het was een ervaring die nog lang nazinderde en eigenlijk nu na een week nog nazindert ;) Ik heb een geweldige ervaring beleefd en wil in de toekomst die nog beleven.

A. 


* Beste Devi, bedankt voor alle warmte, tederheid en aandacht die je mij gaf, maar vooral voor het vertrouwen om mezelf te mogen zijn en te mogen genieten in alle openheid. Je doet het echt vanuit je hart en met veel liefde.

Liefs, G.


* Wij wilden weleens ervaren hoe het zou zijn om elkaar onder handen te zien van een ander. In de veilige en ongedwongen sfeer, in de warme nette kamer met sfeervol licht en prettige muziek, hebben we intens genoten van de zeer ontspannende sensueel-tantra massage. Devi is een heuse professional die weet wat hij doet. Hij stelde ons op ons gemak en stemde uitgebreid onze wensen en grenzen af. Met veel respect voor de persoon en het lichaam voelden wij ons in zeer goede handen! Dankjewel Devi, het was fantastisch!

R&M uit Nederland


* Verslag van mijn eerste Tantra massage bij Devi, in bijzijn van mijn man. Kort samengevat was het een heerlijke ervaring.

Het was best wel spannend ook al was het niet de eerste keer voor ons. Het is steeds afwachten wie er voor je komt te staan. Maar de spanning was snel verdwenen door de hartelijke ontvangst, we voelden ons meteen op ons gemak. Na een korte intake, waarbij er op een zeer respectvolle en spontane manier gepolst werd naar onze verwachtingen, ging de massage van start. Devi hield perfect rekening met onze wensen en zo werd dit een onvergetelijk moment.

Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten. De manier waarop hij de massage weet op te bouwen is geweldig. Hij creëert een sfeer waarin je je veilig en geborgen voelt, waarin je twee uur kan wegdromen en je totaal durft te verliezen in het moment. De massage werd fantastisch afgesloten door mijn partner erbij te roepen. Het was zeer verrassend en tegelijk ook zeer bijzonder om door 4 handen gemasseerd te worden. We denken nog steeds met een fantastisch gevoel terug aan deze ervaring. En we weten zeker dat er nog een volgende keer komt.

Vrouw, anoniem


* Beste Devi,

Terug thuis na een zalige tantra massage bij jou. Ben nog aan het nagenieten van je zachte aanrakingen, het lichamelijk contact, de rustige achtergrondmuziek. Momenten van zalig genieten, rust, subtiele aanrakingen en intens genot wisselen elkaar af. Even wegdromen van deze soms harde en gejaagde wereld, dankzij jou.

Was voor mij de tweede maal, maar ik kom zeker nóg terug.

Bedankt, E.


* Mijn open geest, nieuwsgierigheid en verlangen om intens en toch bewust zoveel mogelijk in dit leven te beleven brachten mij in Zottegem bij Devi. Man met open heldere blik opende de deur voor me. Daar sta je dan op zoek naar een nieuwe levenservaring. In mijn toch wel boeiend leven, mag ik wel zeggen. Vrij rustig stap ik binnen.

Na een vlot, duidelijk en gezellig gesprek met een lekker kopje zuivere thee worden er afspraken gemaakt en heb ik er al alle vertrouwen in dat ik ga genieten van mijn moment. Pure Subtiele Verwennerij van Body Mind en Soul…….

De olie vloeit rijkelijk en elke millimeter en vezel van mijn huid wordt met een hemelse zaligheid gestreeld, aangeraakt en verwend.

Grappig maar….. echt waar…... de klok en muziek zijn stil gevallen. Even in het paradijs op een zonnige zomerdag op aarde.

F. uit Gent


* Dag Devi,

wellicht is het je niet ontgaan, ik was na afloop erg onder de indruk van de intense, diepgaande ervaringen die ik in deze 2 uren mocht beleven. Zoals door jou aangegeven is je massage inderdaad een continu gebeuren van zachte massage door je warme handen, ingebed in een liefdevolle aanraking. Dit heb ik eerder nog nooit mogen ervaren waarvoor mijn grote dankbaarheid. Je spontane, liefde- en respectvolle aanpak stelde mij vrij vlug op mijn gemak en voerden mij naar een totale overgave. Ik ben ervan overtuigd dat mijn geluksbeleving  alleen maar kan groeien in onze latere massages. Ik neem spoedig contact op voor een nieuwe afspraak.

J.


* Lieve Devi,

Wat heb je me alweer laten voelen. Zo warm, zacht, respectvol, gans liefdevol, in het nu en voedend. Om in te verdrinken, smelten...  Je hebt mij gisteren weer nog dichter bij mezelf gebracht. Ik voel mij vandaag gans lekker bij mezelf.

Dank je, Patricia


* Ik wil je gans liefdevol bedanken, voor de fijne massage. Je geeft een massage alsof je een heel teer, kostbaar en broos instrument bespeelt, een instrument dat door vorige levens averij heeft opgelopen maar nu in liefde hersteld wordt. Door jou gaat er muziek in mijn lichaam en in mijn hoofd spelen op een fijne, sensuele manier. Dank je dat je de vrouw in mij weer wakker maakt. Ik word gerespecteerd in wie ik ben, mooi gevonden in wie ik ben. Je bent een zegen voor alle vrouwen die imperfect zijn en toch de moeite waard zijn om aandacht en warmte te krijgen.

Vrouw, anoniem


* Ik fantaseerde er al een tijdje over maar durfde niet. Toch voelde ik dat ik iets miste. De eerste massage van Devi is ontspannend, verwarmend. Zijn aangename handen glijden traag en afwisselend stevig drukkend en zacht strelend over mijn lichaam... Zijn tantra massage is zo warm, teder, troostend... Ik wou dat dit intens gevoel nooit ophield. Mijn lijfje lacht... Dank je Devi om mij dit te laten voelen en ik ben blij dat ik dit mezelf cadeau doe. Ik voel me heerlijk voldaan met liefde. Een fantasie wordt werkelijkheid.

Warme knuffel x  S.


* Ik had dit nog nooit eerder gedaan dus moest toch serieus wat schroom overwinnen de eerste keer... maar Devi is zo zacht en lief en stelt je echt op je gemak. Ik ben nog nooit zo teder en vol respect aangeraakt door een man. De eerste keer een sensuele en de tweede maal een energetische massage genomen - dat was heel intens! Dank je Devi voor je warmte x

Ann


* Ohwee als je waagt om je te laten masseren door Devi - je geraakt er nooit meer weg! Carolien


* Aangezien mijn vrouw al geruime tijd fantaseerde om eens een sensuele massage te beleven, besloot ik haar te verrassen en belde ik Devi op om een afspraak te boeken. Bij onze aankomst was er een beetje stress, gezien de ongewone situatie voor ons. Devi vond het geen probleem dat ik wilde toekijken tijdens de sessie. Eenmaal de massage begonnen, ontspande mijn vrouw snel en genoot zij met volle teugen. Devi behandelde mijn vrouw met veel respect en is professioneel. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Grtjes, D&R

ERVARINGEN bij een VROUWELIJKE TANTRIKA


* San is een tantrika bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid. Ze benadert je met tederheid, respect en overgave. Als geen ander weet ze door de afwisseling van harde en zachte massage, strelingen en tedere aanrakingen de spanningen uit je hele lichaam te laten wegvloeien en de energie opnieuw te laten stromen. Haar tantrische massage is echt een totaal gebeuren waarbij je na afloop een gevoel hebt van lichtheid, van zweven..."

Hannes


* Zaterdagavond bij Tantrananda geweest voor een tantra massage van anderhalf uur. De masseuse was een bijzonder aantrekkelijke vrouw, heel lief, vriendelijk en heel betrokken. Zij weet heel goed waar ze mee bezig is en beseft echt het belang van de (energetische en beperkte verbale) interactie met de klant tijdens de massage. Ze nodigde mij ook uit om haar aan te raken, weliswaar op een respectvolle en subtiele manier. Dit hoeft niet echt voor mij maar is altijd wel meegenomen. Haar manier van masseren is in één woord fantastisch en heel liefdevol. Dit was de ervaring zoals ik die het liefst heb.
Het was voor mij meer dan een uur rijden, maar dit soort massages worden nu eenmaal niet vaak naast je deur gegeven. Voor mij treedt ze toe tot het selecte groepje van waardevolle trantikas die ik in de toekomst zeker nog meer wil bezoeken.


* De masseuse heeft echt talent en kent de taal van het lichaam. Ze gééft zich volledig. De muziek was héél zacht zodat je het lichaam en de ademhaling kunt horen, tot het ritselen van de zijden doek… De overdaad aan warme olie is zalig. Wat ik bij haar ervaren heb, en nooit eerder heb ervaren, is het tweerichtingsverkeer. Met subtiele vingersignalen, een been verdraaien, het hoofd verleggen… ze antwoordde daarop even subtiel. Vooral voor dat laatste punt stuur ik toch deze mail. Deze vrouw is bijzonder!

Johan


* Was echt SUPER, dankjewel. U bent op alle vlakken geweldig! tot vrijdag. Alain


* Nagenietend van een hemelse ervaring, wil ik dit toch even kwijt:

Als leek in tantra, kwam ik deze morgen aan met een klein hartje en de nodige zenuwachtigheid, niet wetend wat me te wachten stond. Een mooi huis, en ik voelde me wat onwennig om door zo'n goddelijke verschijning ontvangen te worden! De masseuse bracht echter direct rust bij mij. Wat ik daar heb meegemaakt is onbeschrijfelijk: een zeer fijn mens en een hemelse ervaring! Een openbaring voor mij, hetgeen wat ik zocht en nodig had: het voelen, de tederheid en toch ook het sensuele. In 4 woorden : een engel op aarde! Heb dingen ervaren waar ik geen weet van had, kijk al uit naar mijn volgende afspraak. Dikke merci, F.


* Dag. Graag wil ik jullie bedanken om mij gerust te stellen vooraleer ik aan jullie deur stond. De manier waarop je mij vervolgens ontving en de zachtheid waarmee je praatte stelden mij op m'n gemak. Ik ben vrij introvert dus niet evident om mij bloot te geven aan een onbekende vrouw en haar toe te laten in mijn intimiteit. Je bent betoverend, passioneel, open, superzacht en heel respectvol. Het geeft me warmte telkens ik terugdenk aan die momenten van de massage. Gelukkig draait het hier niet om de seksualiteit, maar omvat veel meer, zoals zachtheid, menslievendheid, respect, overgave, connectie, liefde...

x V.


* Heel erg bedankt voor de fantastische massage. Ik voel me terug vol energie. Tot een volgende keer,

Wouter


* Graag wil ik je bedanken voor de fantastische tantra sessie. Je bespeelde mijn lichaam als een virtuoos. Je voelde alles aan en bracht me in de zevende hemel. Het is uitzonderlijk om in zo een korte tijd zo een intense connectie te kunnen maken met elkaar. Namasté.

Geert


* Ik wou gewoon nog laten weten dat de massage van vandaag FANTASTISCH was. Ik heb reeds enkele tantramassages uitgeprobeerd maar deze stak er met kop en schouders bovenuit. De massage werd heel teder gegeven met ongelooflijk vloeiende, zachte bewegingen. Bijzonder veel variatie in technieken ook. Het was echt een unieke ervaring. Bedankt!


* Samenvatting vd massage daarnet: zwoel, opwindend, ontspannend... de perfectie bestaat niet maar dit kwam dicht in de buurt! Het was een lange rit naar Zottegem maar de massage maakte elke kilometer goed. Bedankt!


* -Gisteren heb ik voor het eerst een engel ontmoet. Super genoten vd heerlijke massage, you cannot get closer to heaven on earth! Bedankt en tot ziens

-Thank you again for my hour in heaven!!

 

* Ik wou gewoon nog even bedanken voor de geweldige ervaring van daarnet! Lang getwijfeld of ik "dit" nu wel zou doen. Intussen weet ik dat dit net is wat ik inderdaad wil en nodig heb.  Geweldige handen!


* Sinds ettelijke jaren ga ik wekelijks voor een sensuele massage. Voor mij moeten daarbij zowel de massage als het sensuele stuk van goede kwaliteit zijn. Daarenboven vind ik het nodig dat je echt contact kunt leggen, en niet bij een massagemachine terechtkomt. Het is net die combinatie die mij steeds naar Tantrananda doet terugkeren. De masseuse ontvangt altijd met de glimlach, maar laat het daarna volledig aan jou over of er al dan niet gepraat wordt. Zij geniet trouwens zelf van de massage, ik heb het er met haar al meermaals over gehad. Haar gesloten ogen zijn veel meer een teken van concentratie en overgave aan de flow. Voor mij echt top, want een niet zo eenvoudig te vinden combinatie van een niet commerciële aanpak met zowel een goede massage als een zalig sensueel gevoel.

 

* Ben vanavond voor de eerste keer geweest en in 1 woord: fantastisch (UITROEPTEKEN). Het voelde oprecht, innig met als bonus een mooie, lieve, zachte vrouw met een pracht van een lichaam! Ze wist mij meteen heel goed op mijn gemak te stellen. Ik heb genoten zoals ik al lange tijd niet meer heb genoten. Magistrale flow. Ik heb Gevoeld! Ik kom terug!


* Ik ben een persoon met een beperking: rechterzijdige verlamming, maar dit is geen probleem daar ik kan vrij bewegen. Ik wil jullie toch nog eens speciaal bedanken voor het begrip en het geduld dat jullie voor me willen opbrengen. Dit doet me erg deugd! En ik ben blij mijn massagehuis gevonden te hebben en hoop nog veel te kunnen terugkeren.

Tot de volgende...