Devi


Devi


Devi is een erg ervaren tantrisch masseur en masseert zowel man als vrouw.

Hij volgde vele massage- en tantraopleidingen in binnen- en buitenland en leidt inmiddels zelf ook tantrika's op.

Devi combineert grote vakkundigheid met een feilloze intuïtie en een grenzeloze liefde. Hij weet een sfeer van volledig vertrouwen en veiligheid te creëren waarin ieder zich moeiteloos kan ontspannen en overgeven aan de 'flow' van voelen en genieten ...

Zijn massages zijn tegelijk diepgaand en subtiel en voeren je naar een puur genieten in het moment, misschien zelfs naar een toestand van extase.


Welk type massage je ook kiest, de liefdevolle en bewuste aanraking zullen je gegarandeerd diep beroeren, je lichaam en je hart openen, je een ervaring bezorgen die nog lang nazindert ...


En wist je dat je ook samen met je partner mag komen? Gewoon om je comfortabel te voelen, of om hem/haar al toekijkend mee te laten genieten.
Wie ben ik?


Ik ben Devi, een normaal gebouwde blonde man, zachtaardig, rustig maar tegelijk passioneel van nature.

Ik leerde de kunst van het masseren tijdens vele opleidingen, trainingen en nog het meest uit mijn jarenlange praktijkervaring. Daarnaast werkte ik aan mezelf via allerlei trainingen en opleidingen rond body & mind, wat zorgt voor een nóg intensere en meer energetische beleving. In elke massage geef ik me volledig. Mijn professionaliteit en expertise garanderen jou de diepgaande ervaring waar je nood aan hebt en die je verdient.

Dankzij het verkennende gesprek vooraf kan je je tijdens de massage veilig voelen, je gemakkelijk ontspannen en je overgeven. Op die manier krijg je steeds de massage die perfect afgestemd is op jouw behoeften.


  Opleidingen, praktijk en ervaring:

   

  • verschillende beroepsopleidingen tot tantramasseur in verschillende stijlen (België, Nederland, Estland ...)
  • jaartraining integratieve massage
  • opleiding intuïtieve, dynamische en polariteitsmassage
  • opleiding lomi-lomi-massage
  • lingam- en sacred zone-massage
  • opleiding Thaise traditionele massage
  • ruim 30 jaar beoefenaar van tantra-yoga, kundalini-tantra, zenmeditatie, Tibetaanse yoga & meditatie
  • 8 jaar werkzaam als zelfstandig masseur
  • lesgever tantrische massagetechnieken
  • oprichter en bezieler van Tantrananda

   

  Ik blijf me verder vervolmaken in diverse cursussen en workshops in binnen- en buitenland.
  "Bijzonder, zo voelt het. De reis die ik jaren geleden ben gestart en nu mag verder zetten bij Devi.

  Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ben terecht gekomen. Het lijkt er ook op dat ik hier naartoe ben geleid om in veiligheid, een diepe wond verder te mogen helen.

  Na een scheiding wilde ik niet in zomaar eender welke relatie terecht komen, omwille van nood aan intimiteit. Ik wilde ook beter grenzen leren aangeven en mijn lichaam beter leren kennen. Zo kwam ik bij tantra terecht. Nadat ik best wel wat positieve recensies had gelezen over Tantrananda en de website had bekeken leek het mij helemaal oké om een afspraak te maken.

  De eerste sessies waren heerlijk, mijn lichaam en ziel werden gevoed. Zoveel liefdevolle aandacht had ik nog nooit gekregen. De grens die ik aangaf, werd door Devi zorgvuldig gerespecteerd maar ook besproken in de volgende sessie. Ik voelde mij zo veilig dat ik echt in overgave durfde gaan, wat ik niet zo snel had verwacht. Bevrijdend!

  Ik vermoed dat, door gelijkwaardigheid in de kwetsbaarheid van het naakt zijn, de puurheid hiervan maar ook zeker door het zeer intuïtieve voelen van Devi, er een diepe pijn werd aangeraakt. Onverwacht eigenlijk, kwam er heel veel emotie los. Op dat moment voelde ik dat Devi er echt was vanuit verbinding en dat is voor mij onbetaalbaar. Deze wond dient zich nu aan, vraagt aandacht en durft zich hier te laten zien… Dus deze weg wordt verder gezet. Waarnaartoe het zal leiden dat weet ik niet, maar dat ik me veilig voelom hierin te springen, zeer zeker wel! Dus dankbaar!"

  Leen/counseller


  "Ik had nooit gedacht me zo snel te kunnen overgeven in de massage. Tederheid, sensualiteit en versmelting vatten deze 2 uren perfect samen. Ik heb heel intens genoten en de ervaring blijft voor altijd in m'n geheugen gegrift. Deze intensiteit deed me gewoon alles vergeten. Voor een allereerste massage heb ik toch totale overgave ervaren en een heel diep genot."

  Céline


  (Lees hier meer reviews van cliënten)  Hoe verloopt je sessie bij mij?


  Bij aanvang van de sessie nemen we uitgebreid tijd om je intenties, wensen en grenzen te bespreken. Omdat dit de eerste maal best wat tijd kan in beslag nemen raad ik aan dan minimaal anderhalf uur te boeken. Het gesprek is immers inbegrepen in de duur van de sessie.

  Vervolgens hul je je in een sarong. We beginnen met een korte geleide meditatie, bewust ademen, affirmatie en contact-ritueel, zodat je helemaal in je lichaam en gevoel kan zakken... Dan ga je liggen en geef je je over aan de aanraking en massage.

  Na afloop krijg je tijd alles te verwerken, weer naar je normale bewustzijn te keren, en desgewenst een korte nabespreking te hebben. Je kan douchen, dit valt niet in de sessie-tijd. Vaak is het echter fijner de ervaring mee te dragen naar huis door de energie en ervaring niet weg te spoelen. 

  TIP: zorg dat je na afloop voldoende rust kan nemen en niet onmiddellijk weer naar je actieve leven hoeft te schakelen -  een tantra ervaring kan diep en lang nawerken!  MIJN AANBOD TANTRISCHE MASSAGES (prijzen geldig vanaf 1/7/2022)


  OPMERKINGEN:


  * Bij het intakegesprek hanteer ik een formulier dat we samen overlopen en ondertekenen. Ik zou je wel willen vragen om het via deze link vooraf al even door te nemen.


  ** Ik hanteer bij mijn prijzen het boeddhistische Dana- of vrijgevigheidsprincipe: je betaalt wat je kan en wat je wil betalen voor een dienst. De prijzen zijn dus louter indicaties, je wordt hierbij uitgenodigd zelf in te voelen of je meer of minder wil betalen. Elke bijdrage wordt zonder oordeel in dankbaarheid aanvaard. Dana is één van de 10 perfecties binnen het boeddhisme. Het staat voor vrijgevigheid, vriendelijkheid en openheid. Het is een systeem gebaseerd op redelijkheid; wat je als klant geeft, geef je graag en van harte, net zoals degene die zijn kennis en kunde met jou deelt dat van harte doet. De diensten waarbij ik samenwerk met een collega hebben wél vaste prijzen.  LOMI-LOMI (aanloop naar tantra)

  1,5 uur = € 90

  2 uur = € 120

  Vierhanden Lomi-lomi 1,5 uur = € 180


  ENERGETISCH

  1 uur = € 70

  1,5 uur = € 105

  2 uur = € 140


  SENSUEEL/KASHMIRISCH

  1 uur = € 80

  1,5 uur = € 120

  2 uur  = € 160

  2,5 uur = € 200

  3 uur = € 240


  VIERHANDEN TANTRAMASSAGE met een vrouwelijke tantrika (geen Dana)

  1 uur = € 160

  1,5 uur = € 240


  TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS met een vrouwelijke tantrika (geen Dana)

  Info en prijzen vind je op de pagina Koppels.


  LESSEN

  Info en prijzen vind je op de pagina Lessen/Jobs.  MIJN BESCHIKBAARHEID


  Ik werk elke dag, behalve zondag, van 10u tot 22u. In de agenda hieronder kan u zien welke momenten nog open staan de komende weken. Mijn nog beschikbare momenten zijn aangeduid als gekleurde blokjes met de letter "D".

  Kijk op de pagina "contact" hoe uw massage te reserveren.