Anna

AnnaDeze prachtige en natuurlijke tantrika verrast met haar mildheid en subtiele touch.

Zij heeft altijd al een connectie gehad met masseren en genoot opleidingen in diverse ontspanningsmassages. 

Haar Limburgse roots bezorgen haar massages een zachtheid waar iedereen gelijk van smelt.

Moeilijk te zeggen wat nu de grootste troef is van deze lieftallige tantrika: haar rust, haar zachte uitstraling, haar overgave of haar tedere aanraking?

Kom het zelf ontdekken ..."Zaterdagavond bij Tantrananda geweest. De masseuse was een bijzonder aantrekkelijke vrouw, heel lief, vriendelijk en heel betrokken. Zij weet heel goed waar ze mee bezig is en beseft echt het belang van de (energetische en beperkte verbale) interactie met de klant tijdens de massage. Ze nodigde mij ook uit om haar aan te raken, weliswaar op een respectvolle en subtiele manier. Dat hoeft niet echt voor mij maar is altijd wel meegenomen. Haar manier van masseren is in één woord fantastisch en heel liefdevol. Dit was de ervaring zoals ik die het liefst heb.
Het was voor mij meer dan een uur rijden, maar dit soort massages worden nu eenmaal niet vaak naast je deur gegeven. Voor mij treedt ze toe tot het selecte groepje van waardevolle trantika's die ik in de toekomst zeker nog meer wil bezoeken."AANBOD TANTRISCHE MASSAGESSENSUEEL

1 uur = € 100 (+ extra lingam = € 120)

1,5 uur = € 150 (+ extra lingam = € 180)


VIERHANDENMASSAGE met Devi

1 uur = € 140

1,5 uur = € 200


TANTRISCHE MASSAGE VOOR KOPPELS met Devi

Info en prijzen vind je op de pagina Koppels.BESCHIKBAARHEID


Anna werkt meestal op maandag van 12.30u tot 22u en op dinsdag van 10 tot 22u.

Soms ook op vrijdag of zaterdag.