Massages


Devi's Massages

voor man en vrouw

ENERGETISCHE TANTRA MASSAGE


Dit is een krachtige, diepwerkende en helende oliemassage, een intens aanraken dat al je zinnen prikkelt en je hele lichaam laat ontwaken. Via de handen stuur ik energie door je lichaam, via pulseren en drukken op marmapunten maak ik blokkades los. Zo komt geleidelijk aan je hele lichaam tot leven. De chakras worden één voor één bewerkt en gaan zich openen.Tintelingen gaan door je lichaam stromen en wekken je seksuele of levens-energie (kundalini). Die wordt vervolgens verdeeld over het ganse lichaam, wat zorgt voor een erg intense ervaring die je niet licht zal vergeten!


In deze massage ben je naakt maar blijf ik gekleed. Je blijft helemaal in de rol van de ontvanger en gaat in je eigen energie, dus wederzijdse aanraking hoort niet bij deze massage.


De massage werkt niet naar een einddoel toe. Het is een flow van ervaren en genieten, waardoor je in een gelukzalige toestand raakt die nog lang kan nazinderen... Wel kan je naar wens een yoni of lingam (= genitale) massage erbij nemen, zodat het echt een totaal-ervaring wordt. Ook dan ligt de focus niet op het seksuele, maar op het helen en in balans brengen. Seksuele blokkades kunnen alzo worden bevrijd, je libido kan een boost krijgen of je kan gewoon weer leren genieten van je lichaam.SENSUELE TANTRA MASSAGE


In de sensuele massage word je op subtiele wijze over je ganse lichaam zacht, liefdevol maar ook prikkelend aangeraakt. Geen plekje wordt overgeslaan...Vanuit diepe ontspanning wordt de sensualiteit stap voor stap opgebouwd. Daarna gaan we weer in ontspanning, om in het tweede deel een nog hogere energie te bereiken, en misschien een intense climax...

Gedurende de hele massage volg ik jouw ritme en wat je toelaat; ik speel in op wat jou raakt, waar jij gevoelig bent - zacht en geduldig - om je te openen en bij jouw diepste emoties te brengen. Ik zorg dat je je veilig, warm en geborgen kan voelen.
Voor deze massage zijn we bij voorkeur beiden naakt, tenzij je verkiest dat ik in slip masseer. Wederzijdse respectvolle aanraking is zeker OK, teneinde tot een meer intieme beleving te komen. Ook body-to-body technieken zijn mogelijk.KASHMIRISCHE TANTRA MASSAGE


De Kashmirische massage is een wondermooie massage, waarbij je als een baby wordt gewiegd, gestreeld, gekoesterd in een bad van warme liefde. Het vraagt van de klant nog meer overgave en heeft een nog intiemer karakter dan de sensuele massage. Daardoor is deze massage enkel geschikt voor mensen die al eerder een tantrische massage namen.WIST JE?


- Vooraf houden we steeds een kort intake-gesprek, waarin we samen verkennen waar jouw specifieke wensen, verlangens maar ook jouw grenzen liggen. Ik vind het erg belangrijk heel duidelijke afspraken te maken én me daar ook aan te houden! Respect en vertrouwen zijn 100% gegarandeerd, ik ga nooit over de grenzen die je aangeeft zodat je in alle veiligheid je kan overgeven tijdens de massage.

Bij het intake gesprek hanteren wij een formulier wat we samen overlopen en ondertekenen. Om u hierop voor te bereiden vindt u hier een voorbeeld.


-Je mag gerust je partner meebrengen, gewoon om je meer op je gemak te voelen of meegenietend als stille toeschouwer.


- Voorzie steeds een half uur extra voor intake-gesprek en douchen!


- Dankzij mijn uitgebreide opleidingen binnen tantra en lichaamswerk heb je de zekerheid een zuivere en energetische tantramassage te ontvangen volgens de regels van de kunst, niet een "erotische" massage onder de zo misbruikte tantra-vlag!
- 4-HANDEN TANTRA MASSAGE

- SENSUELE TANTRA MASSAGE VOOR KOPPELS

       

Samen met één van de vrouwelijke tantrikas kan ik je ook het dubbele genot schenken van een massage door 4 handen, of een massage op jullie beiden als koppel!

Klik hier voor meer informatie over deze massages.
ga verder naar de ervaringen van mijn klanten