Devi

Devi is een erg ervaren tantrisch masseur en masseert zowel man als vrouw.

Hij volgde vele tantra opleidingen in binnen- en buitenland en leidt inmiddels zelf ook tantrikas op.

Devi combineert grote vakkundigheid met een feilloze intuïtie en een grenzeloze liefde. Hij weet een sfeer van volledig vertrouwen en veiligheid te creëren waarin ieder zich moeiteloos kan ontspannen en zich overgeven aan de "flow" van voelen en genieten...

Zijn massages zijn tegelijk erg diepgaand en heel subtiel en voeren je helemaal naar een puur genieten in het moment, misschien zelfs naar een toestand van extase.


Om het even welk type tantra massage je kiest - de sfeervolle kamer, de warme olie, de traag golvende muziek en de liefdevolle maar deskundige aanraking zullen je gegarandeerd diep beroeren, je lichaam en je hart openen, je een ervaring bezorgen die nog láng nazindert...


En wist je dat je ook samen met je partner mag komen? Gewoon om je comfortabel te voelen, of om hem/haar al toekijkend mee te laten genieten.


Hieronder stelt hij zichzelf aan u voor:Hallo,


Ik ben Devi, een normaal gebouwde blonde man, zachtaardig, rustig maar tevens passioneel van natuur.

Ik leerde de kunst van masseren tijdens vele opleidingen, trainingen en nog het meest uit mijn jarenlange praktijkervaring. Daarnaast werkte ik aan mezelf via vele trainingen en opleidingen rond Body & Mind, wat zorgt voor een nóg intensere en meer energetische belevenis. Mijn professionaliteit en ervaring garanderen jou de diepgaande ervaring waar jij nood aan hebt en verdient! In elke massage geef ik me volledig en door een voorafgaand gesprek krijg jij steeds de perfecte massage die je verlangt!


  Mijn massage opleidingen en -ervaring:

   

  • verschillende beroepsopleidingen tot tantra-masseur in verschillende tantrische stijlen (België, Nederland, Estland...)
  • jaartraining Integratieve Massage
  • opleiding intuïtieve, dynamische en polariteitsmassage
  • opleiding lomi-lomi massage
  • opleiding Thaise Traditionele massage
  • 6 jaar werkzaam als zelfstandig masseur
  • lesgever tantrische massagetechnieken
  • oprichter en bezieler van "Tantrananda"

   

  Ik vervolmaak me nog steeds verder in diverse cursussen en workshops in binnen- en buitenland.
  "Lieve Devi, wat heb je me alweer laten voelen. Zo warm, zacht, lekker, respectvol, gans liefdevol, in het nu en voedend. Om in te verdrinken, smelten... 

  Je hebt mij gisteren weer nog dichter bij mezelf gebracht. Ik voel mij vandaag gans lekker bij mezelf. Dank je, Patricia"

  ga verder naar mijn massage aanbod