Reviews


Reviews

by Devi's clients


* We experienced a Tantra massage from Devi for a female while my male friend watched. We were extremely nervous and excited at the same time, but from the first moment Devi helped us relax and discussed openly the aims and expectations and gave us the opportunity to clearly state our boundaries in a respectful manner.

The massage itself was amazing! The room was a perfect setting, the complete right atmosphere. Devi took his time, making me feel comfortable and secure with the situation while my friend watched. As the massage became more intimate I did not feel uncomfortable for a moment and really managed to let go which allowed me to go emotionally and physically to a new level...

When the time was right my friend joined in with the massage. Devi was fully open for this to happen and even providing guidance on how to keep the flow.

During the 2 hour experience we had an amazing time and at no moment did we feel uncomfortable, this was only possible due to Devi's professional approach and openness. 

As the massage ended the flow continued until we had managed to calm down in a very relaxing manner. We would fully recommend this to any couple to experience and let themselves over to the very capable hands of Devi.

We cannot wait to go back to experience it again!

C & J, august 2019


Net thuis van een heerlijke verwenavond... Helemaal relax, van kop tot teen. Zalig genoten in een veilige en zeer respectvolle sfeer... 
Graag tot een volgende keer. 
Lieve, juni 2019


* Dag Devi. Bedankt voor de heerlijke namiddag die ik gisteren bij jou beleefde. Het gaf me een intens warm sensueel gevoel. Ik kijk uit naar de volgende keer. Liefs, Ann. Mei 2019


* Ik had nooit gedacht me zo snel te kunnen overgeven in de massage. Tederheid, sensualiteit en versmelting vatten deze 2 uren perfect samen... Ik heb heel intens genoten en de ervaring blijft voor altijd in m'n geheugen gegrift. Deze intensiteit deed me gewoon alles vergeten. Voor een allereerste massage heb ik toch totale overgave ervaren en een heel diep genot ;-)

Céline, okt. 2018


Een tantra-massage bij Devi is echt een unieke en uitzonderlijke ervaring. Als man door een man gemasseerd worden heeft veel voordelen, zeker in Tantra. De mannelijke aanraking, die krachtiger is, maar vooral de kennis van het lichaam van een man zijn twee van deze voordelen. 

De energie werd continu geactiveerd tijdens de massage en tot een climax geleid door de handen van een meester! Devi heeft zelf een overvloedige energie gedurende de hele sessie. Uniek! Nogmaals bedankt Devi.

Een pure gelukservaring...

Marc 


* Duizendmaal dank om u te ontfermen over mijn geliefde vrouw, op de manier dat je dat hebt gedaan. Ze droomde ervan zich over te kunnen geven in dit type van massage en genot door een man maar had ook tegelijk veel schrik. U kon haar helemaal in vertrouwen brengen en haar de tederheid bieden waar ze zó van houdt! Ze houdt altijd al van aangeraakt worden en kon enkel smelten onder je handen. Ze kent haar lichaam door en door maar toch werd ze verrast, en sindsdien is ze niet meer van haar wolkje gekomen ;-)

J&C


* Ik vond de massage geweldig en kon me na enkele minuten reeds volledig ontspannen en overgeven. Het was een ervaring die nog lang nazinderde en eigenlijk nu na een week nog nazindert ;) Ik heb een geweldige ervaring beleefd en wil in de toekomst die nog beleven.

A. september 2018


* Beste Devi, bedankt voor alle warmte, tederheid en aandacht die je mij gaf, maar vooral voor het vertrouwen om mezelf te mogen zijnen te mogen genieten in alle openheid. Je doet het echt vanuit je hart en met veel liefde.

Liefs, G.

maart 2018


* Wij wilden weleens ervaren hoe het zou zijn om elkaar onder handen te zien van een ander. In de veilige en ongedwongen sfeer, in de warme nette kamer met sfeervol licht en prettige muziek, hebben we intens genoten van de zeer ontspannende sensueel-tantra massage. Devi is een heuse professional die weet wat hij doet. Hij stelde ons op ons gemak en stemde uitgebreid onze wensen en grenzen af. Met veel respect voor de persoon en het lichaam voelden wij ons in zeer goede handen!

Dankjewel Devi, het was fantastisch!

R&M uit Nederland

Februari 2018


* Verslag van mijn eerste Tantra massage bij Devi, in bijzijn van mijn man. Kort samengevat was het een heerlijke ervaring.

Het was best wel spannend ook al was het niet de eerste keer voor ons. Het is steeds afwachten wie er voor je komt te staan. Maar de spanning was snel verdwenen door de hartelijke ontvangst, we voelden ons meteen op ons gemak. Na een korte intake, waarbij er op een zeer respectvolle en spontane manier gepolst werd naar onze verwachtingen, ging de massage van start. Devi hield perfect rekening met onze wensen en zo werd dit een onvergetelijk moment.

Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten. De manier waarop hij de massage weet op te bouwen is geweldig. Hij creëert een sfeer waarin je je veilig en geborgen voelt, waarin je twee uur kan wegdromen en je totaal durft te verliezen in het moment. De massage werd fantastisch afgesloten door mijn partner erbij te roepen. Het was zeer verrassend en tegelijk ook zeer bijzonder om door 4 handen gemasseerd te worden. We denken nog steeds met een fantastisch gevoel terug aan deze ervaring. En we weten zeker dat er nog een volgende keer komt.

Vrouw, anoniem


* Beste Devi,

Terug thuis na een zalige tantra massage bij jou. Ben nog aan het nagenieten van je zachte aanrakingen, het lichamelijk contact, de rustige achtergrondmuziek. Momenten van zalig genieten, rust, subtiele aanrakingen en intens genot wisselen elkaar af. Even wegdromen van deze soms harde en gejaagde wereld, dankzij jou.

Was voor mij de tweede maal, maar ik kom zeker nóg terug.

Bedankt, E.


* Mijn open geest, nieuwsgierigheid en verlangen om intens en toch bewust zoveel mogelijk in dit leven te beleven brachten mij in Zottegem bij Devi. Man met open heldere blik opende de deur voor me. Daar sta je dan op zoek naar een nieuwe levenservaring. In mijn toch wel boeiend leven, mag ik wel zeggen. Vrij rustig stap ik binnen.

Na een vlot, duidelijk en gezellig gesprek met een lekker kopje zuivere thee worden er afspraken gemaakt en heb ik er al alle vertrouwen in dat ik ga genieten van mijn moment. Pure Subtiele Verwennerij van Body Mind en Soul…….

De olie vloeit rijkelijk en elke millimeter en vezel van mijn huid wordt met een hemelse zaligheid gestreeld, aangeraakt en verwend.

Grappig maar….. echt waar…... de klok en muziek zijn stil gevallen. Even in het paradijs op een zonnige zomerdag op aarde.

augustus 2017

F. uit Gent


* Dag Devi,

wellicht is het je niet ontgaan, ik was na afloop erg onder de indruk van de intense, diepgaande ervaringen die ik in deze 2 uren mocht beleven. Zoals door jou aangegeven is je massage inderdaad een continu gebeuren van zachte massage door je warme handen, ingebed in een voortdurende aanraking van onze beide lichamen. Dit heb ik eerder nog nooit mogen ervaren waarvoor mijn grote dankbaarheid. Je spontane, liefde- en respectvolle aanpak stelde mij vrij vlug op mijn gemak en voerden mij naar een totale overgave. Ik ben ervan overtuigd dat mijn geluksbeleving  alleen maar kan groeien in onze latere massages.

Ik neem spoedig contact op voor een nieuwe afspraak.

J.


* Lieve Devi,

Wat heb je me alweer laten voelen. Zo warm, zacht, lekker, respectvol, gans liefdevol, in het nu en voedend. Om in te verdrinken, smelten...  Je hebt mij gisteren weer nog dichter bij mezelf gebracht. Ik voel mij vandaag gans lekker bij mezelf.

Dank je,

Patricia


* Ik wil je gans liefdevol bedanken, voor de fijne massage. Je geeft een massage alsof je een heel teer, kostbaar en broos instrument bespeelt, een instrument dat door vorige levens averij heeft opgelopen maar nu in liefde hersteld wordt. Door jou gaat er muziek in mijn lichaam en in mijn hoofd spelen op een fijne, sensuele manier. Dank je dat je de vrouw in mij weer wakker maakt. Ik word gerespecteerd in wie ik ben, mooi gevonden in wie ik ben. Je bent een zegen voor alle vrouwen die imperfect zijn en toch de moeite waard zijn om aandacht en warmte te krijgen.

Vrouw, anoniem


* Ik fantaseerde er al een tijdje over maar durfde niet. Toch voelde ik dat ik iets miste. De eerste massage van Devi is ontspannend, verwarmend. Zijn aangename handen glijden traag en afwisselend stevig drukkend en zacht strelend over mijn lichaam... het is fijn om overal aangeraakt te worden, en hij doet mij verlangen naar meer.

Zijn tantra massage is zo warm, teder, troostend... Ik wou dat dit intens gevoel van samenzijn, deze sensatie nooit ophield. Mijn lijfje lacht...

Dank je Devi om mij dit te laten voelen en ik ben blij dat ik dit mezelf cadeau doe. Ik voel me heerlijk voldaan met liefde. Een fantasie wordt werkelijkheid.

Warme knuffel terug x

S.


* Ik had dit nog nooit eerder gedaan dus moest toch serieus wat schroom overwinnen de eerste keer... maar Devi is zo zacht en lief en stelt je echt op je gemak. Ik ben nog nooit zo teder en vol respect aangeraakt door een man. De eerste keer een sensuele en de tweede maal een Tantra massage genomen - dat was heel intens! Dank je Devi voor je warmte x

Ann


* Zeeer zeeer tevreden! De kamer was warm, zachte muziek,  comfortabel bed en alles zeer proper. Warme, lekkere relaxerende geur van olie en gezond voor de huid. Masseur Devi is een leuke man, enorme kwaliteit en zeer professioneel. Ik heb super genoten met hem. Devi, jij bent heerlijk! Bedankt voor je massage, ik zal zeker terug langskomen.

Kusjes, E.G.


* Ohwee als je waagt om je te laten masseren door Devi - je geraakt er nooit meer weg! Carolien


* Aangezien mijn vrouw al geruime tijd fantaseerde om eens een sensuele massage te beleven, besloot ik haar te verrassen en belde ik Devi op om een afspraak te boeken.

Bij onze aankomst was er een beetje stress, gezien de ongewone situatie voor ons. Devi vond het geen probleem dat ik wilde toekijken tijdens de sessie.

Eenmaal de massage begonnen, ontspande het vrouwtje snel en genoot zij met volle teugen van zijn warme, tedere en lekkere handen. Devi behandelde mijn vrouw met veel respect en is professioneel. Hij maakte haar fantasie werkelijkheid.

Zeker aan te raden en lekker als man om naar te kijken….zeker voor herhaling vatbaar!

Grtjes

D&Rcontinue to our pricelist