Lessen/jobs

Leer zelf Tantrisch masseren

of word Tantrika bij TantranandaTantra Massage Lessen


Heb je interesse te leren hoe je zélf een tantrische massage kan geven aan je partner? Of wil je gewoon graag eens ervaren hoe het is "aan de andere kant" van de massage? Of misschien wil je wel professioneel met tantra massage aan de slag?

Wij delen graag onze kennis en kunde met je, vanuit onze jarenlange ervaring en vele professionele opleidingen! Je krijgt in onmiddellijke praktijk-situatie de meest bruikbare technieken mee van Devi, zelf een erg ervaren en getraind tantra-masseur met verscheidene certificaten op zak. (klik hier voor meer info over Devi)

Indien je zelf geen oefenpartner kan meebrengen kunnen wij voor een ervaren vrouwelijk model zorgen, zodat je ook steeds relevante feedback krijgt. Ben je een vrouw dan kan je oefenen op Devi.

Kom je als koppel en wil je beiden de massage aanleren, dan oefen je in de les op elkaar, óf op Devi & vrouwelijk model.


Zelfs in één les steek je al heel wat op, maar we raden toch aan minimaal 12 uur les te nemen (bv 4 x 3 uur) zodat je je partner probleemloos naar de tantra-hemel kan brengen met een volledige lichaams-massage, inclusief de meest gevoelige deeltjes ;-)

Een volledige cursus op 1 tantra-stijl duurt minstens 20 uur, naar keuze te spreiden in de tijd.

Bij het afronden van een module en na het slagen in een proef-massage ontvang je een certificaat!


We bieden volgende tantrische massage-stijlen aan:


- Tibetaanse tantra (levensenergie opwekkend)

- Sensuele tantra (zacht en prikkelend)

- Kashmirische tantra (liefdevol en koesterend)

Word zélf een tantrika en versterk het Tantrananda Team!


Tantrananda is steeds op zoek naar getalenteerde en gedreven vrouwelijke tantrikas!

Heb jij ambitie ons team aan te vullen? Neem contact en na een kennismakings-gesprek bepalen we of je het gewenste profiel hebt om een zuivere tantrika te worden. Je neemt dan een lessenreeks, en wanneer je na het behalen van je certificaat wordt aangenomen verdien je de investering zó terug en ben je verzekerd van een royaal maandelijks inkomen!

Je werkt dan zoveel je wenst en bepaalt zélf de dagen en uren waarop je beschikbaar bent.

Tantrananda biedt, anders dan de meeste massagehuizen, een omgeving van puur respect en veiligheid, waarbij het welbevinden en comfort van de tantrika minstens even belangrijk is als de tevredenheid van de klanten!

Woon je veraf, dan is er zelfs de mogelijkheid hier een kamer te krijgen.


Ook indien je niet gaat werken voor ons doe je een kennis en ervaring op welke je tot een exclusieve en gegeerde masseuse maakt...


Aarzel dus niet contact te nemen en meer informatie te vragen. De beslissing tantrika te worden zou wel eens de belangrijkste van je leven kunnen zijn.

ga verder naar onze contact pagina