Ervaringen


Ervaringen van onze klanten


KOPPEL MASSAGES:


* Beste Devi en Anna. Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor de aangename avond die we mochten beleven. Het heeft onze zin op ruimdenkendheid enkel nog aangewakkerd, dankzij jullie professionele aanpak. We plannen reeds een volgende datum, dat zegt genoeg!

C & F, mei 2019


* We hebben enorm genoten van een supermassage bij Tantrananda. Echt mooi hoe respectvol en veilig één en ander verliep. Een aanrader en een heerlijke ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar.

C & J


* Voor ons was dit iets helemaal nieuw, een wereld die we niet kenden. Bij aankomst werden we warm ontvangen door de lieve gastheer en gastvrouw. We werden direct op ons gemak gesteld en kregen een goeie uitleg over tantramassage door Devi terwijl de dame ons een drankje kwam brengen. We hebben gekozen voor de sensuele massage en het was super.

Devi, je hebt mijn vrouw een fantastische verjaardag bezorgd met uw ervaren handen! Ikzelf heb ook ontzettend genoten van de even ervaren handen van de masseuse!

Het zalige gevoel dat jullie ons bezorgden tijdens de massage is onbeschrijfelijk, je moet het echt meegemaakt hebben, het was echt super!!!

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut, heel ons lichaam werd zalig geprikkeld. Jullie geven de massage met veel liefde en warmte, het komt recht uit jullie hart. Jullie zijn een gepassioneerd koppel en heel lieve mensen!

De accommodatie is ook heel gezellig en heel proper.

Wij hebben ons stekje gevonden voor een deugddoende super massage en kijken al uit naar ons volgende bezoek bij jullie!

Lieve groetjes, H&S uit W-Vl


* Het was best spannend afwachten nadat we onze eerste sensuele koppelmassage reserveerden.

Na de aangename ontvangst en een gesprek waar alles rustig overlopen werd, konden we een warme douche nemen en voelden ons dan helemaal klaar voor de massage.

Deze werd een ongelofelijke ervaring waar we nog met glunderde oogjes over spreken met elkaar.

Het was respectvol, ontspannen, prikkelend en sensueel. Gewoon zalig met een veel betekende ‘wauw’ van ons beiden achteraf.

Bedankt, deze superervaring was de lange rit uit het antwerpse meer dan waard.

M&G


* Dit was onze eerste tantra ervaring. We voelden ons beiden meteen heel erg op ons gemak door de warme, relaxte ontvangst. Het was voor ons allebei liefdevol genieten, dichtbij elkaar, van het begin tot het einde en nog ver erna. Het totaalplaatje van een uitgebreide massage door dit masseurs-koppel en daarna nog samen met en van elkaar kunnen nagenieten heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen. We komen absoluut terug!

G&A


* Gewoon Zalig!!! Wij zijn als koppel al enkele keren bij Tantrananda langs geweest voor een Sensuele massage en keer op keer is het genieten van hoe hun handen liefdevol masseren met veel vakkennis in een sfeervolle warme ruimte. Ze hebben beiden passie voor hun werk.

Wij hebben al vele ervaringen met deze massage en voor ons zijn zij de top !!!

wij komen alvast terug ,

Veel knuffels van ons beiden, M&T


*Dag,

We waren heel benieuwd naar deze ervaring en dit is voor ons heel goed meegevallen. Jullie zijn heel aangename mensen die dit met hart en ziel doen. We waren op ons gemak, in een heel mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten D&E


* We hadden er samen lang over gesproken, of we dit nu wel zouden doen. Uiteindelijk werd de nieuwsgierigheid te groot, en afgaand op de professioneel ogende presentatie op hun website durfden we uiteindelijk te bellen voor een afspraak.

Dit lieve koppel weet je van bij binnenkomst direct op je gemak te stellen. Eenmaal in de super chique en sensuele kamer kregen we ook nog een erg grondige en geruststellende uitleg over de massage en over tantra: alles gebeurt in overleg en in totaal respect! Dit was net wat mijn vrouw wilde horen. De massage zelf:... wat kunnen we daarover zeggen, behalve dat het zalig ontspannend was, was het tegelijk net zo goed prikkelend, spannend, subtiel... Ikzelf vond het heerlijk m'n vrouw te horen genieten (stiekem ook wel eens gegluurd) en ondertussen weg te smelten onder de handen en het lichaam van mijn masseuse. We hebben het er na afloop nog lang over gehad, het anderhalf uur was onze mooiste erotische ervaring zover, te vergelijken met een ticketje Paradijs! We gloeien nog na van genot terwijl ik dit schrijf...

Dank je, jullie zijn een ontdekking! om te herontdekken :-)

S&T
INDIVIDUELE MASSAGES:


* Llia heeft echt talent en kent de taal van het lichaam. Ze gééft zich volledig. De muziek was héél zacht zodat je het lichaam en de ademhaling kunt horen, tot het ritselen van de zijden doek… De overdaad aan warme olie is zalig. Wat ik bij Llia ervaren heb, en nooit eerder heb ervaren, is het tweerichtingsverkeer. Met subtiele vingersignalen, een been verdraaien, het hoofd verleggen… ze antwoordde daarop even subtiel. Vooral voor dat laatste punt stuur ik toch deze mail. Deze vrouw is bijzonder!

Johan


* Was echt SUPER, dankjewel Anna. U bent op alle vlakken geweldig! tot vrijdag. Alain


* Nagenietend van een hemelse ervaring, wil ik dit toch even kwijt:

Als leek in tantra, kwam ik deze morgen aan met een klein hartje en de nodige zenuwachtigheid, niet wetend wat me te wachten stond. Een mooi huis, en ik voelde me wat onwennig om door zo'n goddelijke verschijning ontvangen te worden! Emely bracht echter direct rust bij mij. Wat ik daar heb meegemaakt is onbeschrijfelijk: een zeer fijn mens en een hemelse ervaring! Een openbaring voor mij, hetgeen wat ik zocht en nodig had: het voelen, de tederheid en toch ook het sensuele. In 4 woorden : een engel op aarde! Heb dingen ervaren waar ik geen weet van had, kijk al uit naar mijn volgende afspraak. Dikke merci, F.


* Dag. Graag wil ik jullie bedanken om mij gerust te stellen vooraleer ik aan jullie deur stond. De manier waarop je mij ontving en de zachtheid waarmee je praatte stelden mij op m'n gemak. Ik ben vrij introvert dus niet evident om mij bloot te geven aan een onbekende vrouw en haar toe te laten in mijn intimiteit. Je bent betoverend, passioneel, open, superzacht en heel respectvol. Het geeft me warmte telkens ik terugdenk aan die momenten van de massage. Gelukkig draait het hier niet om de seksualiteit, maar omvat veel meer, zoals zachtheid, menslievendheid, respect, overgave, connectie, liefde...

x V.


* Heel erg bedankt voor de fantastische massage. Ik voel me terug vol energie. Tot een volgende keer,

Wouter


* Graag wil ik je bedanken voor de fantastische tantra sessie. Ze bespeelde mijn lichaam als een virtuoos. Ze voelde alles aan en bracht me in de zevende hemel. Het is uitzonderlijk om in zo een korte tijd zo een intense connectie te kunnen maken met elkaar. Namasté.

Geert


* Ik wou gewoon nog laten weten dat de massage van vandaag FANTASTISCH was. Ik heb reeds enkele tantramassages uitgeprobeerd maar deze stak er met kop en schouders bovenuit.

De massage werd heel teder gegeven met ongelooflijk vloeiende, zachte bewegingen. Bijzonder veel variatie in technieken ook.

Het was echt een unieke ervaring. Bedankt!


* Samenvatting vd massage daarnet: zwoel, opwindend, ontspannend... de perfectie bestaat niet maar dit kwam dicht in de buurt! Het was een lange rit naar Zottegem maar de massage maakte elke kilometer goed. Bedankt!


* -Gisteren heb ik voor het eerst een engel ontmoet. Super genoten vd heerlijke massage, you cannot get closer to heaven on earth! Bedankt en tot ziens

-Thank you again for my hour in heaven!!

 

* Ik wou gewoon nog even bedanken voor de geweldige ervaring van daarnet! Lang getwijfeld of ik "dit" nu wel zou doen. Intussen weet ik dat dit net is wat ik inderdaad wil en nodig heb.  Geweldige handen!


* Sinds ettelijke jaren ga ik wekelijks voor een sensuele massage. Voor mij moeten daarbij zowel de massage als het erotische stuk van goede kwaliteit zijn. Daarenboven vind ik het nodig dat je echt contact kunt leggen, en niet bij een massagemachine terechtkomt. Het is net die combinatie die mij steeds naar Tantrananda doet terugkeren.

De masseuse ontvangt altijd met de glimlach, maar laat het daarna volledig aan jou over of er al dan niet gepraat wordt. Zij geniet trouwens zelf van de massage, ik heb het er met haar al meermaals over gehad. Haar gesloten ogen zijn veel meer een teken van concentratie en overgave aan de flow. Voor mij echt top, want een niet zo eenvoudig te vinden combinatie van een niet commerciële aanpak met zowel een goede massage als een zalig sensueel gevoel.

 

* Ben vanavond voor de eerste keer geweest en in 1 woord: fantastisch (UITROEPTEKEN). Het voelde oprecht, innig met als bonus een mooie, lieve, zachte vrouw met een pracht van een lichaam! Ze wist mij meteen heel goed op mijn gemak te stellen. Ik heb genoten zoals ik al lange tijd niet meer heb genoten. Magistrale flow. Ik heb Gevoeld!

Ik kom terug!


* Ik ben een persoon met een beperking: rechterzijdige verlamming, maar dit is geen probleem daar ik kan vrij bewegen. Ik wil jullie toch nog eens speciaal bedanken voor het begrip en het geduld dat jullie voor me willen opbrengen. Dit doet me erg deugd! En ik ben blij mijn massagehuis gevonden te hebben en hoop nog veel te kunnen terugkeren.

Tot de volgende...