Devi is een erg ervaren Tantrisch masseur. Hij volgde vele Tantra opleidingen in binnen- en buitenland en leidt inmiddels zelf ook Tantrikas op. Hij combineert grote vakkundigheid met een feilloze intuïtie en een grenzeloze liefde. Zijn massages zijn tegelijk erg diepgaand en heel subtiel en brengen je keer op keer naar opperste extase. Hij masseert zowel man als vrouw.


Om het even welke massage je kiest - de sfeervolle kamer, de warme olie, de traag golvende muziek en de liefdevolle aanraking zullen je voor een tijdloos moment van de aarde laten loskomen.


En wist je dat je ook samen met je partner mag komen? Gewoon om je comfortabel te voelen, of om hem/haar al toekijkend mee te laten genieten...


Hieronder stelt hij zichzelf aan u voor:Hallo,


Ik ben Devi, een normaal gebouwde veertiger, blond, zachtaardig, rustig maar tevens passioneel van natuur.

Ik leerde de kunst van masseren tijdens vele opleidingen, trainingen en nog het meest uit mijn jarenlange praktijkervaring. Daarnaast werkte ik aan mezelf via vele trainingen en opleidingen rond Body & Mind, wat zorgt voor een nóg intensere en meer energetische belevenis. Mijn professionaliteit en ervaring garanderen jou de diepgaande ervaring waar jij nood aan hebt en verdient! In elke massage geef ik me volledig en door een voorafgaand gesprek krijg jij steeds de perfecte massage die je verlangt!


  Mijn massage opleidingen en -ervaring:

   

  - jaartraining Integratieve Massage

  - opleiding intuïtieve, dynamische en polariteitsmassage

  - opleiding Lomi Lomi massage

  - opleiding Thaise Traditionele massage

  - verschillende beroepsopleidingen tot Tantra-masseur in verschillende Tantrische stijlen (België, Nederland, Estland...)

  - 6 jaar werkzaam als zelfstandig masseur

  - lesgever Tantrische massage technieken

  - oprichter en bezieler van "Tantrananda"

   

  Ik vervolmaak me nog steeds verder in diverse cursussen en workshops in binnen- en buitenland.
  "Lieve Devi, wat heb je me alweer laten voelen. Zo warm, zacht, lekker, respectvol, gans liefdevol, in het nu en voedend. Om in te verdrinken, smelten... 

  Je hebt mij gisteren weer nog dichter bij mezelf gebracht. Ik voel mij vandaag gans lekker bij mezelf. Dank je, Patricia"

  ga verder naar mijn massage aanbod